Golf mee voor een bijzonder goed doel !
Sinds 2010 hebben maar liefst een kleine 700 patiënten in het Maxima Medisch Centrum kunnen deelnemen aan nieuwe studies en behandelmethoden tegen kanker dankzij de Team KING Research Verpleegkundigen. Een geweldige mijlpaal in het bestaan van de Stichting Team KING.

Om dit fantastische project verder uit te kunnen bouwen organiseert Team KING op vrijdag 22 september 2017 haar jaarlijkse Team KING Golfdag.

Voor wie ?
Aan de Team KING Golfdag kan iedereen deelnemen die zin heeft een beregezellige dag en tegelijkertijd de stichting Team KING wenst te steunen. Bent u geen golfer? Geen probleem! Er zijn clinics voor beginners en mensen die al vaker een clinic hebben gevolgd kunnen meedoen in aparte flights met de 9-holes golfwedstrijd.

Ook als bedrijf kunt u Team KING ondersteunen door een flight voor 4 personen te kopen. Naast deelname voor 4 personen krijgt u als bedrijf de mogelijkheid om uw bedrijf te promoten onder alle deelnemers.

Tijdens de Team KING golfdag kunt u op verschillende manieren uw bedrijf presenteren. Zo heeft u de mogelijkheid om een hole te sponsoren, prijzen te sponsoren, een vermelding op de website. Graag maken wij met u een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.