Katinka van Boxtel, Raad van bestuur Archipel Zorggroep, voormalig manager Máxima Oncologisch Centrum Veldhoven

KatinkavanBoxtel1Al enige jaren sta ik elke dag op om naar Máxima Medisch Centrum te rijden waar ik het voorrecht heb om manager van het Máxima Oncologisch Centrum te zijn. Mijn drive is elke dag weer om het verschil te maken in de zorg voor mensen met kanker. Door met de organisatie van de zorg ervoor te zorgen dat er zo snel mogelijk duidelijkheid komt, de meest optimale innovatieve behandeling kan worden geboden en dat we een antwoord hebben op alle vragen die onze patiënten aan ons stellen. In een prachtig centrum waar alle medewerkers nauw met elkaar samen werken.

Maar het verschil maken is niet zo eenvoudig. Dat vraagt om durf, lef en eigenlijk heel veel geld. Geld om innovaties te kunnen implementeren. En zeker ook geld om onderzoek te kunnen stimuleren. Het organiseren van betere zorg vandaag is heel belangrijk. Een bijdrage leveren aan de toekomst door onderzoek te initiëren en deel te nemen aan trials is nog veel belangrijker.

Sinds enige jaren wordt het Máxima Oncologisch Centrum ondersteund door Team King. Hun bijdrage zorgt er, onder andere, voor dat onze patiënten via onderzoek beschikking krijgen over de nieuwste behandelmogelijkheden. En daarmee maken we voor een groot deel van onze patiënten het verschil. Daarnaast staan ze aan onze zijde als er nieuwe projecten mogelijk moeten worden gemaakt.

De woorden samenwerking, enthousiasme, motivatie en doorzettingsvermogen kenmerken niet alleen ons Máxima Oncologisch Centrum, zij kenmerken ook de verbinding die wij met Team King hebben.

En als manager van het Máxima Oncologisch Centrum kan ik vanuit mijn persoonlijke ervaring bevestigen dat men, door een bijdrage te leveren aan Team King, elke dag bijdraagt aan het verschil maken voor mensen met kanker. Hoe ik dat weet?
Omdat ik dat elke dag met mijn eigen ogen kan zien!
Dus zoekt u een goed doel?
Steun Team King en maak het verschil!!

Terugblik 2017